Header Ads

MC Kresha vendos daten e albumit te ri


Nderkohe qe videokenga e tij e fundit "Amsterdam" eshte pritur me sukses duke marre afro gjysem milion klikime brenda dy javeve, MC Kresha ka bere te ditur dhe daten e publikimit te ri. Nepermjet Twitter ai ka treguar se albumi i ri "eMCiklopedi" do te publikohet ne daten 25 prill. Ne kemi degjuar qe albumi eshte shume i mire, e gjykuar nga punimet e publikuara keto dy vjetet e fundit dhe ne nuk presim ndryshe. Nderkohe shijoni kete version me bateri te kenges "Amsterdam" nga Granit Havolli. Na pelqeu shume dhe na duhet ky version asap! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.