Header Ads

Elina Duni - Miq


Perfundimisht albumi "Muza e zeze" e Elina Dunit, pritet te jete nje prej albumeve me te mire te vitit dhe "Miq" e verteton kete me se miri. Vendosni kufjet ne vesh teksa shkoni diku ne nje dite pak te vrenjtur, ose ne muzg dhe shikoni se cfare ndjenje ju ngjall. Mrekulli! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.