Header Ads

Taste2 & Labinot Sponca - BadihavG


Hahahhahahhahahahhahahahahhaha SA PERFEKT! Rrepi shqiptar, hitet me te mira ne historine e tij i ka me teme shoqerore nderthurur me humor. Nuk di perse harxhojne kohen me kenge ku mburren per gjera qe nuk i intereson njeriu. Ok, dhe ato kenge kane vleren e tyre, por dhe nje album i tere nuk shtyhet. Nderkohe shume me ka pelqyer "BadihavG" e Taste2 dhe Labinot Sponca, e cila shoqerohet me nje video cool cool cool! 

/S'ja du kurrkujt t'keqen, por m'vjen inati me i pa mire/ hahahahhahahahaha #Shqiptaret
/Shes edhe bole/Nje euro e kam oren/ hahahhahaaahahahaaha  Sa kam qeshur lmao

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.