Header Ads

Te jesh arketar ne Shqiperi te duhet bachelor's degree - PA TALLJE!


Une nuk e kam idene perse keto fjale pike se pari EGZISTOJNE ne gjuhen tone, por po mendoj me ndryshimin e sistemit te shkollave dhe ne jemi bere amerikane. Se kur vjen puna per pordhalitete dhe emerime te gjithe amerikane behen. Pasi qeveria vazhdimisht i therret studentet shqiptare qe kane studiuar jashte vendit per tu kthyer dhe punuar ne atdhe, ne po ju japim nje ide sesa vlen arsimimi juaj i larte ne Shqiperi. Kthehuni bij e bija te punoni arketar ne supermarket! Cfare ka ky supermarket te jashtezakonshem? Asgje me s'ka! I njejte me ato ne Amerike ku punojne njerzit pa shkolle apo nxensit e shkollave te mesme me nga 14 e 15 vjec. TMERR!!!!!!!!!  Nuk po kaloj ne pikat e tjera qe jane skandaloze, por po ju them se me keto kerkesa, ne Amerike fillon pune me rroge te pakten $60.000 ne vit,. OMG OMG OMG cfare injorance na ka zaptuar e tmerrshme, nuk eshte as per te qeshur po na lene me goje hapur. Po mire mo, a keni ndonje liste me kerkesat per tu bere menaxher apo drejtor ne kete supermarket? Mos kerkojne gje te kesh gjak mbreteror apo origjine nga marsi, se perndryshe jallaaaaaaaa! 

Imagjino te studiosh kaq vite qe ti biesh kases e te degjosh Shaqiret e Shaqirat te ankohen per cmimet e produktet hahahhahahaha. Vrit veten! No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.