Header Ads

Niko Pepaj ne "The 420 Movie"


Niko Pepaj mesojme se ka nje rol episodik ne filmin e ri "The 420 Movie" ku ai interpreton perkrah rreperit Riff Raff (ne foto). Filmi tashme ka perfunduar xhirimet dhe pritet te behet e ditur data e premieres ne kinema. Ne rolet kryesore interpretojne Krista Allen, Lindsey McKeon, Keith David etj.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.