Header Ads

Dren Abazi dhe Zig Zag Orchestra - Sa larg - Shikoje ketu


Dren Abazi dhe Zig Zag Orchestra kane sjelle kete fundvit videokengen "Sa larg" dhe neve na pelqen! Mr.Cool duket se nuk na ka zhgenjyer as kete here, me nje kenge te vecante dhe perfekte per mbremjet festive te dhjetorit e nje video fantastike! Sa thjeshte e sa cool! Ideja...ideja ka rendesi, nese ideja eshte e bukur nuk ka nevoje per lajle-lule te kota. Nje prej videove me te lezecme te vitit. /Se dimri i ftohte qe larg meje po te con/ Do behet pranvere gjithmone/ Ajajajajaja! Let's do the Charleston! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.