Header Ads

Kopertina e re e Albaniac - X me te miret e XIV


Ja ku eshte..kopertina e re e Albaniac, per numrin special te fundvitit i cili i dedikohet 10 artisteve, ngjarjeve dhe videokengeve me te mira te 2014. Shume shpejt!
Ne foto: Era Istrefi

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.