Header Ads

Taken 3 - Liam Neeson i qendron larg shqiptareve


Dhe...triologjia e filmit "Taken" perfundon pa shqiptaret. Pasi ne dy serite e para, Liam nuk la shqiptare pa vrare e na nxorri namin si te tmerrshem e na beri gjithe shqiptaret kusherinj te atij Gjonit Xhonit si e kishte nga TropoXHA, ne serine e trete as nuk na permendi fare. NA MOREEEE TIIIII! Si ishte kjo pune? Ncuq, ncuq, ncuq! Si e nderrove pllaken keshtu more? Jo, jo nuk ben! Duam dhe nje seri te katert kur ky pensionisti te sqaroje nje here e mire hesapin me shqiptaret. Te gjej ndonje dashnore, ish krushke a ku di une dhe ta sqarojme kete pune nje here e mire dhe ne fund te filmit te katrologjise te vritet dhe ne Shqiperi, se boll na i vrau. Ja kshu! Duam "Taken4". No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.