Header Ads

Chris Brown ♥ shqiptaret dhe shqiptaret ♥ Chris Brown


Nese ka nje artist boteror i cili ka shfaqur me se tepermi dashurine e tij per shqiptaret, ai i bie te jete Chris Brown. Kengetari i njohur eshte mik me Rita Oren, Drita D'Avanzo dhe Stanaj (me te cilin po bashkpunon) nderkohe qe eshte fotografuar dhe me Noizy apo ka mbajtur ne duar dhe pozuar me flamurin shqiptar perkrah Ludovik Tunaj. Duket qarte qe Chris ka simpati per shqiptaret po ashtu si dhe ne per te. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.