Header Ads

Elhaida Dani me "I'm Alive" - Videoja me e shikuar e Eurovision 2015


Ndryshimi i kenges duket se i ka sjelle suksesin e kerkuar Elhaida Danit. Jo vetem qe "I'm Alive" ka marre pothuajse vetem komente pozitive dhe eshte renditur menjehere ne maje te klasifikimeve dhe parashikimeve per Eurovision 2015, por dhe ka thyer rekordin si videoja me e shikuar ne kanalin e Eurovision ne YouTube. Brenda 16 oresh, "I'm Alive" eshte shikuar 128.444 here duke u klasifikuar ne listen e pergjithshme te klikimeve ne vendin e peste, por duke pasur parasysh se videot e tjera jane publikuar 4-7 dite me pare dhe i perkasin vendeve me popullsi shume here me te madhe se Shqiperia, statistikisht videoja e Elhaides mbetet ne vendin e pare si me e shikuara. Gjithashtu, ne top5 e videokengeve me te shikuara ajo eshte e vetmja kengetare qe ka dy video "Diell" dhe "I'm Alive". Lista e plote eshte si me poshte:

Anglia 

Electro Velvet - Still In Love With You - 820.237 klikime. Publikuar nje jave me pare. Popullsia e Anglise 53.9 milion

Armenia

Geneology - Don't Deny - 459.948 klikime. Publikuar pese dite me pare. Popullsia e  Armenise 2.9 milion

Albania 

Elhaida Dani - Diell - 166.467 klikime. Publikuar dy muaj me pare. Popullsia e Shqiperise 2.7 milion

Gjeorgjia

Nina Sublatti - Warrior - 161.308 klikime. Publikuar kater dite me pare. Popullsia e Gjeorgjise 10.1 milion

Albania

Elhaida Dani - I'm Alive - 128.444 klikime. Publikuar 16 ore me pare. Popullsia e Shqiperise 2.7 milion
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.