Header Ads

Personazhet e njohura dhe veshjet e stines


Kombinimi me i mire per femra - Elvana 

Me thuaj cfare vesh, te te them se kush je. Nisur nga kjo vipat tane nuk veshin nje bluze dy here, kane nje garderobe te pafundme dhe mbi te gjitha duken cool. Krahasuar me vite me pare, mund te thuash me plot gojen se stili i tyre jo vetem eshte permirsuar dukshem, por shpesh here dhe i pagabueshem. Ne beme nje pergjim te shpejt ne Instagram dhe ja cfare gjetem. Te na falin ata qe kemi lene jashte kesaj galerie, do ti kujtojme muajin e ardhshem. 


Kombinimi me i mire per meshkuj - Getoari 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.