Header Ads

Dhe kenga me e mire e 6 muajve te pare te 2015 eshte...


Ne keto 25 vjet demokraci kemi degjuar kenge e tekste qe na kane lene me goje hapur apo na kane bere te mos na shkoje mendja per muzike me muaj te tere, por "Moj vajzat e bllokut" i theu te gjitha parashikimet tona. Teksa muzika eshte pak a shume shabllone teksti eshte...gjenial, ne anen me negative te kesaj fjale. Sesi autori arriti te fusi dhe /Eshte e jona Shqiperia/ ne nje tekst te tille nuk arrij ta kuptoj dot, por me vone kur kendon /Me alkol dhe heroine, keshtu e duam Shqiperine/ ...ti japesh kuptim nje teksti te tille behet e panevojshme. Mund te thuash dhe se i tere teksti eshte ironik e ben humor me "vajzat e bllokut", por nese Hysniu do ta dinte se cfare lloj droge eshte heroina, nuk besoj se do e kishte vendosur ne kenge. Ne fakt ironike, jane pamjet e Hysenit i veshur si shofer fugoni qe ne moshe te madhe kercen ne klub i rrethuar me shume "vajza blloku". Ndoshta duhet te bej nje kenge per kete. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.