Header Ads

Gent Kasmi nje prej 10 sherbyesve me seksi ne Nju Jork sipas NYPOST
Gent Kasmi eshte shpallur dy vjet me pare nga NYPOST si nje prej sherbyesve me seksi ne New York City. Kete jave menaxheri i restorantit "Le Bilboquet" eshte shfaqur serisht ne lajme, pasi eshte larguar nga restoranti i cili i dha emer ne kete industri, per te filluar pune ne "Beatique" nje restorant po aq prestigjoz i hapur ne 2014. Yes darling! Ne Shqiperi lajme te tilla mund te mos kene ndonje interes, por ne nje qytet si NYC, te jesh menaxher i nje restoranti te suksesshem ka aq rendesi saqe dhe te permendet emrin ne Page Six. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.