Header Ads

NEC - Veq llaf - Shiko videon


Fiksim kenga dhe videoja e re e NEC! Perse nuk kemi me shume prurje te tilla cilesore nga hip-hop/rrep ,por na mbeten ne ekran ritmet e 1990? Hajde hajde, njerez levizni me kohen. Eksperimentoni dicka se shume bajat te gjithe. Mezi presim cdo te sjelle tjeter ne 2016 NEC, por ckadoqofte duket se super do te jete. Mbajeni mend kete emer!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.