Header Ads

Alban Skenderaj - Une dhe ti
Hmmm...duket se njerzit po "vdesin" per kete kenge. Ndoshta per tekstin apo videon e mallengjyeshme...nuk di po mua nuk me pelqen. Me duket shume monotone dhe si e "vjedhur" nga kenget e meparshme te Albanit. Me duket sikur vetem titullin ka nderruar. Mendimin nuk ma permirson as videoja qe duket sikur eshte bere me iMovie per ndonje rast martese apo pervjetori martese. Yeah, nuk kemi kusherinj nga Turqia apo India, nuk na grricin keto klishete qe serviren ne Klan, Vizion apo Facebook. Ja dhe nje ohooohooohoooo andej nga fundi, qe perfundimisht me mbushi mendjen se kjo kenge eshte ncuq. Nejse, ju gjykoheni vete. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.