Header Ads

Ju prezantojme koleksionin e syzeve te Laura Imamit ne Angli Laura Imami, nje shqiptare me banim ne Angli  ka hedhur ne treg linjen e syzeve optike dhe diellore e cila thjeshtesisht mban emrin e saj. Megjithate, kjo linje nuk ka asgje tjeter "te thjeshte". Pas nje eksperience 20 vjecare ne kete fushe, Laura vjen me nje koleksion te larmishem, cilesor i cili varion nga stili i perditshem, ne serioz e deri ne modern. I cilesuar si nje koleksion i kategorise se shtrenjte, syzet e "Laura Imami Eyewear" kushtojne mbi 400$. Me poshte po ju sjellim disa nga modelet e koleksionit, nderkohe per me teper informacion apo per te blere online vizitoni www.LauraImami.com  Laura Imami 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.