Header Ads

Shqiptari John Alite, bodigardi i John Gotti Jr. publikon "Gotti's Rules"


John Alite dikur shoqerohej me John Gotti dhe ishin si vellezer me te birin e tij John Gotti Jr. Pas shperberjes se klanit me te njohur mafioz ne bote te fundshekullit te kaluar,  jeta e tij do te vihej ne rrezik si nga policia ashtu edhe nga mafia, gje qe e detyroi Alite te arratisej neper Europe e Ameriken e jugut. Pasi u arrestua ne Brazil nga forcat sigurimit te fshehte dhe burgimit ne famkeqin Ary  Franco , ai do te sillej ne Amerike per te deshmuar kundra John Gotti Jr. dhe pse ishte gjeja e fundit qe deshironte te bente. Sipas Alite, ishte nje levizje per egzistence. Teksa ai ishte ne arrati, pjestaret e tjere te grupit kishin deshmuar kundra tij. Te gjitha keto dhe histori te tjera interesante, qe nga femijeria si nje shqiptar ne Xhamajka te Kuins (Nju Jork) e deri tek shoqeria me familjen Gotti e renien e saj, do ti gjeni te permbledhura ne librin " Gotti's Rules" te pershtatura nga George Anastasia. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.