Header Ads

Jim Belushi ne filmin e ri te Woody AllenJim Belushi i eshte shtuar trupes se filmit me te fundit te Woody Allen. Lajmi eshte bere i ditur ne fillim te javes dhe aktori me origjine shqiptare do te interpretoj perkrah Kate Winslet e Justin Timberlake ne kete film dramatik ngjarjet e te cilit zhvillohen ne Nju Jorkun e vieve '50. Nderkohe, Belushi do te shfaqet shume shpejt ne ekranet e kinemave me filmin "The Whole Truth" perkrah Keanu Reeves, Gugu Mbatha-Raw  dhe Rene Zellweger.  Me poshte mund te ndiqni dhe reklamen e ketij filmi. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.