Header Ads

MC Kresha dhe Lyrical Son ne #2 te Billboard World Albums Chart
"Rapsodet N'Rap T'Sotit", albumi i MC Kresha dhe Lyrical Son, ka shenuar nje tjeter sukses. Ai eshte rradhitur ne vend te dyte te hitparejdit Billboard per kategorine e "World Albums" (Albumet me te shitura ne bote) ne javen e 2 korrikut. Nuk e kemi shume te qarte nese kjo renditje ben fjale per te gjitha albumet e hedhura ne treg apo per albumet jashte tregut komercial perendimor, sepse dhe vete Billboard nuk e shpjegon, por dime qe shitjet maten nga Nielsen Music. Qe do te thote se albumi i rrepereve nga Kosova duhet te kete pasur shitje shume te mira, cka flet e konfirmon dhe nje here suksesin e "Rapsodet N'Rap T'Sotit". E kush do ta mendonte pese apo dhjete me pare se nje dite shqiptaret do shfaqeshin dhe ne listat e Billboard, line pastaj dhe ne krye te tyre?! OH PO! Une rreth 15 vjete me perpara ne shkrimet e mia lol. Buh!


MC Kresha, Lyrical Son dhe Ledri Vula - Hip Hop 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.