Header Ads

Nickola Shreli ne serialin A.P.B ne FOX


Nickola Shreli do te shfaqet ne serialin e ri "A.P.B" i cili eshte perzgjedhur nga kanali FOX si nje prej serive te reja per sezonin e ri. Mesa arrita te kuptoj, ai interpreton rolin e nje krimineli me emrin Hatcher ne serine e pare te ketij seriali, tematika e te cilit eshte frymezuar nga nje histori e vertete, publikuar vite me pare ne gazeten New York Times. Ja dhe reklama e "A.P.B". Vazhdoni te na lexoni per informacione te metejshme rreth serialit. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.