Header Ads

10 kenge qe duhet te degjoni kete muaj - nga Albaniac


Keto jane kenget, te cilat per nje arsye apo tjeter, po degjojme kete muaj ne Albaniac. Lumi B - Aha AhaButa - Hashish Thaci G4SHI - AvniMartin Garrix dhe BEBE REXHA - In The Name Of LoveJimilian - Sommer SindssygAction Bronson  dhe Dan Auerbach, Mark RonsonStanaj - Sleep AloneDua Lipa - For Julian Alberie Hadergjonaj - Sa here m'ke dashtZanfina Ismaili - M

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.