Header Ads

Olta Boka - Rri dhe pak - Shiko videon ketu!


Olta Boka rikthehet pas kater vjetesh me nje videokenge te re e cila mban titullin "Rri dhe pak". Kjo pritje e gjate duket se ju eshte shperblyer fansave te saj. Ne kete video ajo vjen si nje Olta e re, seksi, e forte, bjonde, mbi motorr, me muzike ritmike...pra nje imazh komplet i kundert  nga ai i Oltes se dikurshme. Gjithsesi, ndryshimi ka funksionuar. Kenga gjithashtu eshte e bukur. Pak pop-folk, por fale butesise se zerit te saj nuk bie ne kategorine monotone te kengeve pop-folk-shellire qe kane infektuar tregun me vite. Kushdoqofte personi qe e ka ndihmuar, ta mbaj prane, sepse bashkepunimi i tyre po rezulton i suksesshem. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.