Header Ads

Vedat Ademi dhe J. Gashi - Thirrem dashuri
Vedat Ademi sjell videokengen "Thirrem dashuri", nje bashkepunim me J. Gashi duke i shtuar nje tjeter hit listes se hiteve verore. Kenga me ritme dance, te ngulitet ne mendje qe ne degjim te pare, e pavarsisht se e thjesht ne formulim, fale Vedatit shnderrohet ne nje kenge  pop-shqip perfekte. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.