Header Ads

Degjoni Aldo Bardhi tek kendon ne menyre fantastike "Controlla" te Drake


Aldo Bardhi njihet nga publiku shqiptar fale pjesmarrjes se tij ne X Factor Albania apo bashkepunimit me Soni Malaj ne kengen "Jeto". Ai sapo ka publikuar ne kanalin e tij te YouTube nje video ne te cilen interpreton kengen "Controlla" te Drake" dhe ne mund te themi qe jemi te impresionuar me interpretimin e tij. Degjojeni me poshte (minuta 1:20 e ne vazhdim fiksim). 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.