Header Ads

Ky remiks i Nentorit te Arilena Ares nga Bess eshte fiksim!


Ndoshta Nentori nuk eshte muaji i preferuar i Arilenes, por pas suksesit e kesaj kenge duket se na u be kalendari 12 muaj nentor lol. Pas suksesit ne K.M kenga po vazhdon te jete e preferuar dhe midis dj_ve te cilet po sjellin versionet e tyre remiks te kenges. Nje prej tyre eshte dhe ky remiks nga Bess qe ne na pelqeu shume shume shume! Degjojeni me poshte 😍😍😍:

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.