Header Ads

Rona, Besa, Albani dhe Xuxi nga The Voice kendojne "Adventure Of A Lifetime"Ne janar fillon edicioni i gjashte i "The Voice of Albania", programi me i suksesshem dhe me jetegjate ne kerkim te talenteve muzikore ne Shqiperi. Teksa nga viti ne vit ka pasur ndryshime te vogla, qofte ne spektakel qofte ne skuadren e trajnereve, kete here The Voice rikthehet me trajnere komplet te rinj si nje shenje paralajmeruese per ndryshime te tjera qe mund te pasojne. Xuxi, Besa Kokedhima, Rona Nishliu dhe Alban Skenderaj jane trajneret e rinj, te gjithe artiste me eksperience dhe te njohur per publikun. Sot ata jane shfaqur per here te pare se bashku ne skene ku kane sjelle kengen e trajnereve e cila kete vit eshte "Adventures Of A Lifetime" nga Colplay. Ne na pelqeu e mendojme se duken mire se bashku. Si mendoni ju? 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.