Header Ads

Rezarta Shkurta - Gjysma ime - Shiko videonPas nje periudhe te gjate heshtjeje, Rezarta Shkurta rikthehet ne muzike me kengen "Gjysma ime". Duket se ky ka qene nje pushim i nevojshem per kengetaren, pasi kenga e re eshte per mendimin tone kenga me e mire ne karrieren e saj muzikore. Te njejtin mendim duket se ndajne dhe degjuesit te cilet e kane klikuar kete video mbi 200.000 here brenda dy ditesh, cka per nje kengetare qe ka disa vjet qe nuk publikon kenge, konsiderohet nje rikthim i bujshem. Suksese! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.