Header Ads

Kristine Elezaj publikon videokengen "Euphoria" - Shikoje ketu!"Euphoria" nga Kristine Elezaj eshte nje kenge vertet e bukur e cila me promovimin e duhur do gjente sukses me te madh. Teksa kenget e saj te meparshme anonin me teper nga ritmet pop-dance te formuluara per transmetim radiofonik  apo per tu luajtur ne klube, kenga e re sjell nje Kristine me te pjekur profesionalisht dhe artistikisht. Rezultati eshte pozitiv, e kenga qendron e balancuar midis komerciales dhe artistikes ne menyre perfekte. Ne na ❤️! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.