Header Ads

Ju prezantojme AGO
Teksa shumica e rreperave te njohur ne vazhdojne riperserisin veten me ritme pak te vjeter dhe  pa elemente te reja ne krijimet e tyre, brezi i ri po ecen paralelisht me kohen duke sjelle kenge shume here me te mira. Ndonese jo te njohur per publikun, ata njihen ne qarqet muzikore rinore ku po krijojne dhe themelin e fansave te tyre. Ne po ju prezantojme sot me Ago i cili eshte vertet i talentuar dhe premton per nje karriere te ardheshme te suksesshme. Hidhini nje sy tre kengeve qe ne kemi perzgjedhur nga ai dhe mos ja harroni emrin! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.