Header Ads

JMSN publikon kete muaj albumin "Whatever Makes You Happy"Me 28 prill JMSN do te sjelle ne treg albumin e ri "Whatever Makes You Happy". Ky album do te serviret ne te gjitha formatet dhe mund te paraporositet ne faqen zyrtare te kengetarit tek  www.IAMJMSN.com Albumi permban gjithsej tete kenge, dy prej te cilave "Drinkin'" dhe "Where Do You Go" jane publikuar tashme ne kanalin zyrtar te kengetarit ne YouTube dhe ne po i publikojme me poshte. Always Somethin', Love Ain't Enough, Angel, Slide, Slowly, Patiently jane titujt e gjashte kengeve te tjera. Ky eshte albumi i shtate i kengetarit (5 albume dhe 2 EP) i cili momentalisht gjendet ne turne ne Amerike. 
Gjithashtu ketu po postojme dhe "Addicted Pt.II", kenge e cila nuk eshte ne album po neve na pelqen shume :) No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.