Header Ads

Loredana me kenge te re me 14 shtator pas kontrates me Sony/ATV

Loredana dhe grupi i Sony/ATV tek firmosja e kontrates


Loredana e cila arriti sukses ne Gjermani dhe Zvicer me kengen "Sonnenbrille" (syzet) sapo ka nenshkruar kontrate me filialin gjerman te Sony/ATV. Te impresionuar jo vetem nga talenti po dhe nga reagimi pozitiv i menjehershem i publikut ne debutimin e saj (pa asnje promovim), drejtuesit e Sony/ATV kane shfaqur interes ndaj talentit shqiptar duke e vlersuar si "...nje prej femrave me frymezuese ne hip-hop..." Sony/ATV kane bere te ditur se pas pjesmarrjes ne "More Than A Game Tour"  te LeBron James ne Berlin, Loredana do te publikoj dhe nje kenge te re. Ajo do te publikohet me date 14 shtator. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.