Header Ads

Big Basta së shpejti me "Bounce with the Star"


Ju ndoshta e keni ndjekur premierën e kësaj këngë tek "Miss Shqipëria 2011", themi ndoshta sepse RTVSH ma mo...kullerat nuk e shohna RTVSH. Ene kshu! Nejse! Që thoni juve...Big Basta pas disa bashkëpunimesh sjell një videokëngë të re e cila titullohet "Bounce with thë Star" që mesaduket duhet ta ketë shkruar kur merrte pjesë në "Dancing with the Stars Albania". Jo se jena kundra, në fakt pasi pamë reklamën na u duk këngë interesante dhe thjesht deshëm të tregonim se jemi në pritje të videokëngës se na thanë do dilte që javën e shkuar ene hiç. Eeeee djellë i modh kneja, s'durojm dot, jena bo mistreca! Tu na premtu të gjithë këngë në fundjvë ene shtyje,shtyje!



No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.