Header Ads

Rozana vjen me një këngë të re


Ok! Kjo video pritej të publikohej javën që shkoi, por mesaduket është shtyrë dhe është publikuar vetëm reklama. Tani ju do thoni, po mirë pse keq për reklamën neve? Po o shoku, u bë një vit gati, që sa herë përmendet emri i Rozanës, pasohet veç me lajme rrahje,zhveshje, lidhjesh etj, aq sa harruam fare që Rozi pikë së pari është këngëtare, ndaj nuk duruam dot dhe vendosëm reklamën. Videoklipi është bërë nga Aleksandri i Maqedonisë (jo ai i madhi jo lol) dhe të paktën në ato nanosekonda duket se do kemi një video Hot. Mezi po presim!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.