Header Ads

"Boni zhurmë" një ndër këngët më të mira hip-hop 2011!Fiksim!


MC Kresha duket se është "on a roll" dhe s'paska të ndalur. Tre videokëngë dhe bashkëpunime brenda një muaji! ëusssaaap! Të gjitha janë këngë të mira,por "Boni zhurmë" është fiksimi ynë. Bashkëpunimi me Dj Flow ka rezultuar me sukses dhe ajjjjjjjjjj fiksim,fiksim! Një ndër këngët më të mira hip-hop 2011. Veç me e dit 20 numërime i ka nga në në YouTube :)))


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.