Header Ads

MC Kresha,Lyrical Son dhe Singullar - Kon pe shan me nane


Kjo është kënga më e re e Mc Kresha një bashkëpunim me Lyrical Son dhe Singullar. "Kon pe shan me nane" na pëlqen dhe zyrtarisht duket se hip-hopi është rikthyer të mbizotërojë skenën shqiptare sërisht. Gjithashtu na duhet të themi se Lyrical Son vërtet është super dhe mbizotëron në këtë këngë. Apo siç ka thonë ai rreperi i modh - E ka kill!

MC Kresha së bashku me Lyrical Son kanë një tjetër videokëngë që do publikohet së shpejti e cila mban titullin "Not U"

Ps.Videon kërkojeni në YouTube se kanë fillu të gjithë me i blloku tani se po vdesin me be 1 milion hits.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.