Header Ads

Çfarë nuk shkon me këtë foto?...Ah Top Albania Radio


Ja çfarë xhevahiri gjetëm teksa po kotrollonim në faqen zyrtare të Shakirës, për të parë nëse kish vendosur ndonjë njoftim për koncertin në Tiranë apo jo (përgjigjia është jo!). Marjana nga Top Albania Radio, ka lënë një mesazh në faqen e Shakirës ku ka kërkuar të "conect" (ndoshta ka dash të thojë "contact", mirë s'ka gjë) me menaxherin e Shakirës ose ndonjë tjetër (e ke parasysh...nonji tjetër më s'ka aty? lol). Ajo do të "conect" me një N, me menaxherin, sepse është nga Top Albania Radio...kupton ti? Ene Top Albania Radio është Radioja kombëtare e Shqipërisë...hmmm është radio kombëtare PO, por jo RADIOJA kombëtare, sepse ajo është Radio Tirana. Qysh pa! S'ka problem. Ene pastaj thonë që gazetarët nuk janë profesional. Kot kështu për të ndihmuar ndonji që i nevojitet. Së pari Shakira menaxhohet nga Nexus Managment Group Inc (zyrat i ka në NY), menaxhere e saja është Ceci Kurzman. Telefonojini kompanisë dhe kërkoni znj.Kurzman, sekretarja e saj do ju marri mesazhin etj etj etj etj. Boll latë nam me forume. Për të tjerë artistë. E hapi fletpalosjen e albumit? Shikoje me cilën shtëpi diskografike e ka publikuar. Telefonoji shtëpisë diskografike, prezantohu dhe kërko kontakt info për menaxheren/in e artistit që dëshiron etj etj etj. Ene kshu!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.