Header Ads

Toni dhe Shpat Kasapi - Si diamant - Shiko videon


Nuk e di unë si i vendosin titujt e këngëve këta, por mendoj se ti vendosësh tituj kaq superlativ këngëve duhet të thuash 100 herë marshalla mbrapa se i marrin në sysh dhe këngët dalin kot. Bashkëpunimi më i fundit i Shpat Kasapit nuk është diamant, por mund të jetë një mësim, që këngëtari të mos merret më me këto gjërat, që s'di si ti quaj, për tu munduar dhe ti mbushi mendjen të tjerëve se është i kohës e se mund të bëj muzikë si këta të jashtmit a ku di unë. Shpati duhet ti kthehet Valles kosovare, Fisnikes e Axhamiut, këngë të cilat e bën jo vetëm të njohur,por të veçantë dhe të dashur për publikun. Përndryshe...ku je ku je? O ëndërr e bekuar.....


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.