Header Ads

Chuck Norris zbulon vëllain e vet në Shqipëri


Rastësisht në YouTube zbuluam diçka që kurrë nuk do na kishte shkuar në mëndje! Rrënjët e prejardhjes së Chuck Norris. Pas Roberto De Niro ja dhe një tjetër aktor i famshëm i Hollejvudit lol del se e ka origjinën nga Shqipëria. Sa ngjajnë ore!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.