Header Ads

Dr. Flori - Ça na ke


Kjo është videokënga e fundit nga Dr.Flori dhe ne për gjithçka po ja vëmë fajin birrave të shumta që kanë pirë gjatë regjistrimeve. Video fantastike! Ajo pjesa mbi organo njëherë hahahahahaa sa kam qesh!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.