Header Ads

Jonida Maliqi Fantastike....ncuq!


Jonida gjithmonë është vlersuar si një këngëtare e cila merret seriozisht me përzgjedhjen e këngëve dhe i qëndron larg tendencave të kohës, ndaj dhe publikimi i këngës "Fantastik" që është një euro-dance e mirfillt, duket një zgjedhje e pakuptueshme. Ndryshe nga "Një orë më shumë" të cilën ne e pëlqyem sa për një vit, "Fantastik" është thjesht një gabim. E njëjta gjë vlen dhe për videon. Kush ka parë kaq shumë BBF? Për ironi i kanë vendos dhe titullin fantastik. Qysh pa! Ps. Një femër në atë motorrin me 17 rrota, gjëja më jo-cool që mund të egzistoj.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.