Header Ads

Berati kërkon të vendos emrin në muzikën Dance


Në fund të qershorit u zhvillua në qytetin e Beratit festivali "Castle Dance" në të cilin morën pjesë artist të rinj nga mbarë Shqipëria. Festivali ishte shumë i thjeshtë, asgjë e jashtëzakonshme, por ajo çka na shtyu të bënim këtë shkrim ishte ideja e organizatorëve. Me kaq shumë prurje dance ky festival nëse mendohet dhe realizohet më mirë, mund të shndërrohet në një aktivitet fiksim! në qytetin e Beratit. Imagjinoni 24 orë dance-party me hitet më të mira shqiptare dhe ndonjë të ftuar të huaj. Shumë cool eh? Le të shpresojmë vitin tjetër organizimi do jetë 360 gradë ndryshe. Për ata që dëshirojnë të marrin pjesë vitin e ardhshëm vizitoni faqen zyrtare ëëë.castledanceberat.com Ndërkohë po ju sjellim dhe një video nga interpretimi i Ledi Vokshit në këtë festival.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.