Header Ads

Edona Llalloshi bëhet me vajzë


Kanë shkruar aq shumë për shtatzaninë e Edona Llalloshit saqë shyqyr që lindi se mu duk sikur kjo ka qënë gjithmonë shtatzanë lol. Këngëtarja është bërë me vajzë të cilën e ka pagëzuar me emrin e bukur Doa dhe ne i urojmë jetë të gjatë dhe të lumtur.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.