Header Ads

Hajdut news "Millioneri" kundra "AdrenalinësKu e kena dëgju,ku e kena dëgju opo që do ta gjejmë se ku e kena dëgju kët këngë do ta gjejmë, po pse të na lidhi xhamën. Një tjetër hit shqiptar marrë nga bullgarët. Opo ne dhe bullgarët dolëm vëllezër ç'është kjo punë! Një herr merr këta një herë marrim ne.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.