Header Ads

Emina Cunmulaj në Shqipëri për sesionin e Sherri Hill-Shiko videonE mahnitshmja Emina Cunmulaj, së bashku me disa modele të tjera të njohura shqiptare,vizituan Shqipërinë për të realizuar reklamat më të fundit të firmës Sherri Hill (siç ju kemi njoftuar edhe më parë). Sesionet fotografike u zhvilluan në disa prej zonave turistike më të bukura të Shqipërisë të cilat keni mundësinë ti ndiqni dhe në videon e mëposhtme. Ky sesion fotografik u ideua dhe u realizua nga fotografi Fadil Berisha. Fiksim!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.