Header Ads

Antoinete Nikprelaj reklamë për M&M's -Shikoje këtu


Aktorja me origjinë shqiptare Antoinete Nikprelaj ka filluar të shfaqet në të gjitha televizionet amerikane si modelja në reklamën më të fundit të karrameleve M&M. Unë po e shikoja rastësisht në televizion dhe fillimisht nuk isha i sigurt,por shyqyr kena Google dhe e vërtetuam që vajza në video është Antoinete. Ndërkohë na vizitoni në ditët e ardhëshme,pasi do ju sjellim dhe disa të reja të tjera rreth saj.Ndërkohë...shikoni videon:No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.