Header Ads

Eneda Tarifa për Sky Magazine
Eneda Tarifa gjendet në koperinën e re të "Sky Magazine" dhe ne nuk e kuptojmë përse kanë përzgjedhur këtë foton me fruta për në kopertinë se duket sikur vjen nga Mallakastra. Jo se kemi gjë me Mallakastrën,por ai emër na erdhi ndërmend edhe e thamë. Pyetëm përse këtë foto,pasi në brendësi gjendet një set fotografik SUPER i këngëtares, e cila duket elegante dhe shumë në formë e krejtësisht ndryshe nga kopertina.OH! E gjetëm! Meqë kjo del tek portokallia, i kanë thënë me mbajt portokall në dorë....aaaaaa qyyyy shumë e thellë lol. Në brendësi ajo flet për shumë gjëra, por ne nuk jemi në qejf për të lexuar sot, do e lexojmë nesër dhe do ju citojmë ndonjë gjë të bukur. Ndërkohë kundroni fotot e realizuara nga Endrit Mërtiri.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.