Header Ads

Mentor Haziri publikon videokëngën "Engjëll" - Shikoje këtu!


FIKSIM! FIKSIM kjo këngë! Një ndër këngët më të bukura dhe më të veçanta të vitit. Frrrreski! Shumë më pëlqejnë ato momentet kur zëri humbet...videoja gjithashtu! Interpretim shumë i mirë nga vajzat. Klip i thjeshtë, por i lezetshëm. Një ndër këngët më të mira të vitit dhe për këtë e vendos dorën në zjarr. FIKSIM!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.