Header Ads

Miss Albania Universe 2011 në kopertinën e "Jeta"


Kjo është kopertina e re e revistës "Jeta" në të cilën Miss Universe Albania 2011 duket e mrekullueshme. Këtë vit si Shqipëria edhe Kosova përfaqsohen nga dy bukuri perfekte të cilat kanë marrë menjëherë votat e fansave të këtij konkursi bukurie të cilët i kanë renditur Xhesikën dhe Afërditën në dhjetshen e pretendenteve kryesore. Miss Universe 2011 këtë vit mbahet në Brazil.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.