Header Ads

Zajmina ... WTF!


Kur sapo na u mbush mendja se Zajmina ish kthyer në rrugën e duhur dhe po sillte disa këngë të lezetshme në tregun muzikor, ajo shkon dhe bën një këngë që na bëri të na këndoj truri "Hey Loca! WTF!" Seriozisht, kthehu tek këngët dance dhe kërcimet se me këngë të tilla o bo bo edhe disa muaj dhe të harruan. Pale që se ku mi kanë gjetur këto veshjet nga arkiva e shtetit e më janë kombinuar me jeshile...boooo! Një mik që ju do të mirën!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.