Header Ads

Orinda Huta në botën e çudirave


Orinda duket se ka vendosur ti përkushtohet më teper karrierës së saj televizive dhe ne na ka mbetur pak hatri,sepse gjithmonë e kemi pasur qejf në interpretimet e saja skenike dhe këngët i ka pasur shumë të bukura. Së fundmi ajo ka realizuar një reklamë për Tring e cila e zhvendos këngëtaren në botën e çudirave. Nje klip i realizuar shumë bukur të cilin po jua sjellim më poshtë shoqëruar dhe me disa fotografi.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.